söndag 24 maj 2015

2 årsbesiktningen närmar sig

Snart har vi bott i huset i 2 år!

Attans vad fort det har gott. Och snart ska vi äntligen få till en eentré, med trappa och lite snygga planteringar. Det ska bli såååå snyggt! Kommer ta lite före och efter -bilder så vi har lite att jämföra med.

Men innan dess vankas det en 2-års -besiktning. Vi har en hel del saker vi vill ta upp. Några nya och alla gamla verkar de aldrig klura ut. Men jag som näst intill älskar Excel, har gjort en fil Excel-lista med felen, åtgärder som behövs efter att jag kontaktat tillverkaren samt lagrum på fel och brister. Det ska bli mycket spännande om vi tex kan få en fog mot kaklet i köket, nu efter 2 år? Eller om de till slut kan få till ett tryck i duschen så att det går att tvätta sig rent, även i håret.

Jag minns väl hur vår projektledare sa att ha varit hemma hos folk som haft kartongerna kvar vid två-årsbesiktningen. Vi har 2 kartonger kvar i huset. Innehållande väggdekorationer, klockor etc. Men eftersom vi inte kan bestämma oss för hur vi ska möblera i vissa rum så kan vi ju inte hänga sakerna på väggarna. Därav någon kartong kvar med just väggdekorationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar