lördag 19 april 2014

Glad arbetssam påsk

Hej alla glada påskfirare. Vi har firat här hemma. Påskharen var på besök i morse och lämnade efter sig några kartor. Karttorna ledde till slut barnen till en liten påskpresent och så klart varsitt ägg. Lillkillen trot allt på påskharen, men stora tjejen fattade ju allt. På en gång.

På tal på en gång. Det är lika bra att köra på på en gång. Så denna helg har jag gödslat hela häcken, alla fruktträd och vattnat rikligt. Vi har gett oss på det stora skitgörat. Vi har påbörjat att kratta all jord i det som ska bli vårt odlingsland. Det är bara så ofantligt många små stenar där  och så ett oräknligt antal lite större fina vita runda stenar. Jag gillar stenar men det är så jobbigt att få upp dem. Hack, kratta och plocka upp och sedan lägga på rätt ställe. NÄr vi väl är klara med det ska vi inhandla ny fin jord så vi kan odla gott, gottigott där. Hoppas på ärtror, morot, rädisor mm.

Rabarberna har redan börjat växa! Inte så stor än, men bladen är ca 10 cm och skjälkarna ungefär lika stora. Det ska bli smarrigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar