måndag 7 april 2014

Nya fina lameller-perfekta

Till slut slog vi till? Nu har de kommit.  De fina nya lamellgardinerna. Från allra första början ville vi ha sådana här. Men vi hittade inga i rätt kvalitet och till ett bra pris. Till slut hittade jag på nätet. 2 firmor skickade prover på tyger och vi testade dem mot insyn mot starkt solljus och hur stor ljusinsläppet var.
 
Eftersom vi inte heller kunde veta vilken kvalitet det var testade vi med en gardin först. Den var perfekt. Enkel att montera, snygg och känns som om den kommer hålla ett bra tag. Dessutom slapp vi själva såga och få till dem i rätt storlek. På det här stället kunde vi beställa exakt de mått vi själva ville ha och det kostade inget extra.
 
Provgardinen var mycket fin. Så vi vi beställde till alla fönster. Ok vad kostar det då? tänker väl ni. Inte kostade det lika mycket som om vi skulle ta hem en montör, de ville ha ca 3500 per styck. och ca 2000 :- för att komma hem och mäta och endast leverera så att vi själva skulle få montera. I jämförelse med dessa priser har vi gjort ett kap.
 
Framför allt så gör gardinerna just den nyttan vi önskar oss, Vi kan vinkla upp dem och få in ljus utan att alla "på promenad" ser rakt in.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar